Kies voor de voordelen van VC Multizorg

Kies voor hulp in huis

Zo kunt u langer en prettig thuis blijven wonen

Kunt u wel wat hulp in huis gebruiken, maar hebben uw naasten niet altijd tijd om u te ondersteunen? Gelukkig biedt VC Multizorg persoonlijke thuishulp. Heeft u ondersteuning nodig heeft bij het doen van boodschappen of kookt u graag samen een heerlijke maaltijd? Met altijd één vast gezicht in huis is de klus zo geklaard! Natuurlijk niet alleen als helpende hand, maar ook voor de gezelligheid.

Hulp in huis ondersteunt u bij

Gezinshulp voor ouders

Extra ondersteuning bij de zorg van uw kind

VCMultizorg  biedt gezinshulp aan ouders die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij de zorg van hun kind. Is uw kind door ziekte aan bed gebonden of kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij de handicap van uw zoon of dochter? Door  mantelzorgondersteuning van VC Multizorg kunt u met een gerust hart wat tijd voor uzelf of de rest van het gezin nemen.

Gezinszorg is er als aanvulling op de reguliere thuiszorg. VC Multizorg ondersteunt bij de niet-medische taken, zoals helpen bij wassen en aankleden, maar ook bij dagelijkse taken die u moet doen om de dag door te komen, zoals eten maken en boodschappen doen.

Wij ondersteunen u bij

Gezelschap

Samen is alles veel leuker! Behoefte aan gezelschap in huis? VC Multizorg biedt u een vast en vertrouwd gezicht voor de gezelligheid. Zo kunt u samen op pad met de thuishulp van VC Multizorg of een oude hobby oppakken. Misschien is een luisterend oor onder het genot van een kopje thee of koffie al voldoende? Zo blijft u sociaal betrokken en bouwt u een mooie band op. Steeds meer ouderen in Nederland hebben te kampen met eenzaamheid. De eenzaamheid oplossen kan niemand, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal. VC Multizorg organiseert regelmatig leuke uitjes voor haar cliënten door heel Nederland. Wilt u iets doen tegen de eenzaamheid? Ga naar eentegeneenzaamheid.nl

Wij bieden:

24-uurs zorg

VC Multizorg staat 24 uur per dag voor u klaar!

Heeft u 24 uur per dag zorg nodig? VC Multizorg zorgt voor een vast team met vertrouwde gezichten om u dag en nacht te ondersteunen als aanvulling op de thuiszorg. Heeft u zojuist een operatie achter de rug en heeft u ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten? Of kunt u niet langer zelfstandig thuis wonen, maar wacht u op een plek in een zorginstelling? Wat uw situatie ook is; VC Multizorg biedt 24-uurs zorg. Hiermee blijft u langer gelukkig thuis wonen met dag en nacht ondersteuning.

Past 24-uurs zorg bij u?

Slaap- en waakservice

Een zorgeloze nacht met een VC Multizorg in huis!

Heeft u nachtzorg nodig na een ziekenhuisopname? Slaap- en Waakservice van VC Multizorg biedt de ondersteuning die u nodig heeft. Of wij u in de nacht moeten wekken of ondersteunen bij een toiletbezoek – met VC Multizorg in de buurt beleeft u een zorgeloze nacht. 

De service bestaat uit:

Hoe kun je VC Multizorg bekostigen?

Lees hier wat het beste bij u past

Nadat wij een match voor u hebben gemaakt, berekenen we u kosten door voor onze VC Multizorg die zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren. Aangezien wij maatwerk leveren, kunnen tarieven variëren. Neem daarom voor meer informatie hierover contact op met het VC Multizorg kantoor in uw regio.

De kosten voor onze dienstverlening kunnen gefinancierd worden uit eigen middelen of in sommige gevallen met een persoonsgebonden budget (Pgb). In het overzicht van ZorgWijzer vindt u meer informatie over de bekostiging. U kunt ook direct contact opnemen met de VC Multizog-vestiging bij u in de buurt via het onderstaande formulier.